kastracija / sterilizacija
Stran 1 od 1 • Share •
kastracija / sterilizacija
Kastracija / sterilizacija sivega žakoja, da ali ne?
Ali se res s tem zmanjša možnost stresa, koliko mora biti žako maksimalno star da se to "splača" narediti?
Kje je to možno opraviti in koliko je cena posega??
Lp
Ali se res s tem zmanjša možnost stresa, koliko mora biti žako maksimalno star da se to "splača" narediti?
Kje je to možno opraviti in koliko je cena posega??
Lp
Re: kastracija / sterilizacija
Žal meni ti posegi pri pticah niso znani in tudi kaj veliko o tem nisem slišal. Ker je to dokaj
veterinarsko vprašanje, bom ob priliki povprašal veterinarja. Dotični veterinar se precej ukvarja z pticami in
ostalimi eksotičnimi živalmi, zato bo sigurno vedel kako zahteven in učinkovit je omenjeni poseg pri pticah.
veterinarsko vprašanje, bom ob priliki povprašal veterinarja. Dotični veterinar se precej ukvarja z pticami in
ostalimi eksotičnimi živalmi, zato bo sigurno vedel kako zahteven in učinkovit je omenjeni poseg pri pticah.

Alojzij- V.I.P.

- Število prispevkov: 672
Datum registracije: 19/10/2010
Starost: 54
Hvala Alojzij. Danes sem bil v eni od trgovin z malimi živalmi in mi je prodajalka govorila o tem. Omenila mi je eno veterinarko iz LJ in njenega pomočnika (če sem prav razumel), ki sta baje eksperta na temu področju. Če kaj izveste, se priporočam.
Lp
Lp
Veterinarji, ki so za to najbolj usposobljeni, so po mojem mnenju na veterinarski fakulteti, v Mestem logu, v Ljubljani.

Maja- Admin

- Število prispevkov: 827
Datum registracije: 02/05/2009
Starost: 22
Stran 1 od 1