kako skrbeti za meniško papigo
Stran 2 od 2 • Share •
Stran 2 od 2 •
1, 2
Re: kako skrbeti za meniško papigo
pol vam svetujem samo en primerek, če ga čelite imeti kot hišnega ljubljenčka. vendar pa se prvo vsekakor prepričajte če res želite to papigo, ker so glede glasa zelo moteče. odločitev je vsekakor vaša.
dosti ljudi se odloča za rejo papig ker mislijo, da se z tem dandanes da zelo služit...minili so ti časi....meniške papige je nasploh težko prodat, če pa se proda pa za nekaj časa že išče nove lastnike prav zaradi njigovega dretja.
dosti ljudi se odloča za rejo papig ker mislijo, da se z tem dandanes da zelo služit...minili so ti časi....meniške papige je nasploh težko prodat, če pa se proda pa za nekaj časa že išče nove lastnike prav zaradi njigovega dretja.

nigrigenis- Član

- Število prispevkov: 159
Datum registracije: 30/11/2010
Starost: 21
saj jaz nebi vzrejal teh papig vzrejal bi naprimer nimfe ali kaj podobnega

žanko- Član

- Število prispevkov: 12
Datum registracije: 13/02/2012
Starost: 32
meni se zdi da ti pišeš samo tolko da tu "zajebavaš" ljudi.najprej napišeš da bi redil meniške papige in bi jih mel v celi sobi sedaj pa da je nebi redil ker bi redil nimfe in podobno.malce se prosim zamisli nad svojimi izjavami!!!

rado7rado- Član

- Število prispevkov: 44
Datum registracije: 17/12/2009
saj jaz bi imel najprej eno meniško papigo potem ko bi le ta poginila pa sem razmišljal da bi začel vzrejati nimfe ampak samo mogoče in imam še eno vprašanje:
ali lahko papigam dajemo za podlago v kletki časopis in čezn mačji pesek

žanko- Član

žanko je napisal/a:saj jaz bi imel najprej eno meniško papigo potem ko bi le ta poginila pa sem razmišljal da bi začel vzrejati nimfe......
čist neumesna, meniške lahko živijo tudi 20 let in več
Lp
žanko je napisal/a:saj jaz bi imel najprej eno meniško papigo potem ko bi le ta poginila pa sem razmišljal da bi začel vzrejati nimfe ampak samo mogoče in imam še eno vprašanje:
kako si vi to predstavlajte, da ima meniška papiga življensko dobo od 1-3 leta? življenska doba ji je lahko tudo do 25 LET!
kot prvo se je potrebno zjasniti ker ptič ni za kratek čas. kod trugo kako lahko človek tako razmišlja že vnaprej ''ko bi le ta poginila pa sem razmišljal da bi začel vzrejati nimfe ampak samo mogoče''
sprašujete popolne bedarije....vprašanja postavljate čeprav so že v prejšnjih odgovorih podana in pa taka, ko jih še sam otrok nebi postavljal... seveda lahko daste za podlago časopisni papir. mačji pesek? saj ni to mačka. se da v naših zoo trgovinah kupit prav pesek za ptice. jaz pa v voljerah uporabljam kremenčev pesek ki je suh kupim ga pa v gradbeni trgovini.
kot opažam... se vi slučajno norca delate?

nigrigenis- Član

- Število prispevkov: 159
Datum registracije: 30/11/2010
Starost: 21
Žanko Meniške so za bolj podučenega gojitelja kod se ti predtavljaš zato ti svetujem da v dobro ptice le teh ne kupuješ.

Dominik- Član

- Število prispevkov: 135
Datum registracije: 17/09/2010
Starost: 35
kako lahko izbrišem temo???

žanko- Član

Stran 2 od 2 •
1, 2
Similar topics» Kako pridelati ICE haško??
» Kako prepričati mamo?
» Kako se včlaniti v KRGS?
» AUTOFLOWER ZGODOVINA - Kako se je začelo.
» Kako vstaviti fotografijo
» Kako prepričati mamo?
» Kako se včlaniti v KRGS?
» AUTOFLOWER ZGODOVINA - Kako se je začelo.
» Kako vstaviti fotografijo
Stran 2 od 2