Nalaganje slik v galerijo
Stran 1 od 3 • Share •
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3 
Nalaganje slik v galerijo
Na forumu imamo sedaj tudi galerijo slik, da ne bo treba vsem članom "limati" slikice v raznih sporočilih. Galerija slik se nahaja čisto na vrhu strani, pod naslovom foruma, kjer so tudi vse ostale povezave (portal, kazalo,...). No, pa vam bom tule opisala celoten postopek nalaganja slik:
1. kliknete na "Gallery"
2. galerija se odpre in zagledali boste slikico kanarčkov z naslovom "Galerija slik"
3. kliknite na "Galerijo slik" in med vsemi albumi poiščite svojega (če ste novi član in še ni narejen, me obvestite)
4. kliknite na svoj album in ko želite vanj naložiti slike, kliknite na gumb "Upload pic"
5. naložite lahko vsako sliko posebej, lahko pa jih naložite do 5 naenkrat, tako da kliknite na "Add file"
6. če nalagate vsako sliko posebej, lahko sliko tudi poimenujete in dodate opis, če pa nalagate po več slik skupaj, pa napišite samo naziv (npr. "moji kanarčki")
Vse slike se bo dalo tudi ocenjevat in komentirat.
1. kliknete na "Gallery"

2. galerija se odpre in zagledali boste slikico kanarčkov z naslovom "Galerija slik"

3. kliknite na "Galerijo slik" in med vsemi albumi poiščite svojega (če ste novi član in album za vas še ni narejen, napišite zasebno sporočilo administratorici "Maji")

4. kliknite na svoj album ( v mojem primeru na album wolkce, saj imam takšno uporabniško ime) in ko želite vanj naložiti slike, kliknite na gumb "Upload pic"
Slika 1

Slika 2

5. nato se vam odpre okno, kot spodaj na sliki in kliknete "prebrskaj".

6. Greste na mesto kjer imate sliko, jo izberete in pritisnete "odpri".

7. če nalagate vsako sliko posebej, lahko sliko tudi poimenujete in dodate opis, če pa nalagate po več slik skupaj, pa napišite samo naziv (npr. "moji kanarčki")

1. kliknete na "Gallery"
3. kliknite na "Galerijo slik" in med vsemi albumi poiščite svojega (če ste novi član in še ni narejen, me obvestite)
4. kliknite na svoj album in ko želite vanj naložiti slike, kliknite na gumb "Upload pic"
5. naložite lahko vsako sliko posebej, lahko pa jih naložite do 5 naenkrat, tako da kliknite na "Add file"
6. če nalagate vsako sliko posebej, lahko sliko tudi poimenujete in dodate opis, če pa nalagate po več slik skupaj, pa napišite samo naziv (npr. "moji kanarčki")
Vse slike se bo dalo tudi ocenjevat in komentirat.
1. kliknete na "Gallery"

3. kliknite na "Galerijo slik" in med vsemi albumi poiščite svojega (če ste novi član in album za vas še ni narejen, napišite zasebno sporočilo administratorici "Maji")

4. kliknite na svoj album ( v mojem primeru na album wolkce, saj imam takšno uporabniško ime) in ko želite vanj naložiti slike, kliknite na gumb "Upload pic"
Slika 1

Slika 2

5. nato se vam odpre okno, kot spodaj na sliki in kliknete "prebrskaj".

6. Greste na mesto kjer imate sliko, jo izberete in pritisnete "odpri".

7. če nalagate vsako sliko posebej, lahko sliko tudi poimenujete in dodate opis, če pa nalagate po več slik skupaj, pa napišite samo naziv (npr. "moji kanarčki")

Nazadnje urejal/a Maja Pon 26 Jul 2010, 00:13; skupaj popravljeno 1 krat

Maja- Admin

- Število prispevkov: 827
Datum registracije: 02/05/2009
Starost: 22
Re: Nalaganje slik v galerijo
Meni ne dela.Pri svojem postu na ta način preko brovserja ne sprejme niti slikice velikosti 200x150 vsega 28.7kb in me zanima samo kaj je narobe oziroma kaj narobe delam jaz.

Miki-Kodeljevo- V.I.P.

- Število prispevkov: 485
Datum registracije: 10/05/2009
Starost: 47
Miki, nisi ti kriv, no pa niti jaz...
Prostora ni bilo več v galeriji - zato sem vam pošiljala e-maile in zato je bilo na vrhu foruma nekaj časa obvestilo. Prostor smo imeli na voljo do 3. junija (500 Mb), potem pa je zopet padlo na borih 20 Mb. No, ampak nič bat, sem danes zopet dodala 200 Mb (sem imela še toliko točk za porabit) in trenutno imamo na voljo 184 Mb prostora, tako da kar nalagajte slikice. Časa imate do 6. julija! 
Lp,
Lp,

Maja- Admin

album s slikami
Tudi jaz bi rada imela album s slikami...Sem si ga hotela nardit pa ne gre...

Bina- Član

- Število prispevkov: 47
Datum registracije: 31/05/2010
Starost: 28
Album ti naredim jaz, samo reči mi moraš.
Ga dobiš takoj.

Maja- Admin

Aha tak to gre...ok,hvala :-)

Bina- Član

- Število prispevkov: 47
Datum registracije: 31/05/2010
Starost: 28
Js bi tudi imela svojo galerijo prosim..
LP
LP

majaklr- Član

- Število prispevkov: 82
Datum registracije: 15/06/2010
Starost: 21

Maja- Admin

Maja a ti mi moreš tej naredit album če ga hočem imet?
LP
LP

parrotking- Član

- Število prispevkov: 15
Datum registracije: 11/06/2010
Ja, jaz ti ga morem naredit, potem si pa ti sam naložiš notri slikice po navodilih. Ga že delam... 

Maja- Admin

parrotking- Član

- Število prispevkov: 15
Datum registracije: 11/06/2010
Lep pozdrav,no tudi jaz bi imel album

koss- Član

- Število prispevkov: 96
Datum registracije: 09/05/2010
Se opravičujem za tolikšno zamudo koss, ampak nisem imela dostopa do računalnika in ti nisem mogla narediti albuma. Sedaj ga imaš, tako da lahko začneš z nalaganjem slik. 

Maja- Admin

Aja, tudi ti Miki bi lahko naložil svoje lepe slikice v album, ki ga imaš v galeriji. Vem, da slikice sicer sproti objavljaš na forumu, pa vseeno, bi jih bilo lepo videti še v galeriji. 

Maja- Admin

Z veseljem če bi lahko. Maja ti pokažem kaj mi javi.

Miki-Kodeljevo- V.I.P.

- Število prispevkov: 485
Datum registracije: 10/05/2009
Starost: 47
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3 
Stran 1 od 3