PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Prostor v galeriji

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down

Prostor v galeriji

Objavlja  Maja on Sob 10 Jul 2010, 23:51

Danes, 10.7.2010 sem zopet kupila nekaj prostora za galerijo (100Mb), da boste lahko vanjo naložili svoje slike. Na razpolago imate trenutno 79Mb, ko ga boste porabili ga bom dodala še. Vas bi pa zdaj res lepo prosila, da se potrudite in čim več slik naložite v svoje albume - fora je v tem, da ko slike enkrat naložite v galerijo, tam ostanejo tudi potem ko poteče ta prostor (1 mesec) zato bi rada, da se to naredi čim prej in čim večjem številu, da ne bo potrebno vsakič znova kupovati prostor za par slik. Prostor v galeriji se kupi s pravim denarjem, zato upam, da se boste res potrudili zame in da to ne bo stran vržen denar.

Kot večina že ve, vam albume ustvarim jaz, vi pa si vanje naložite slikice. Ker so na začetku bili ustvarjeni albumi za vse člane, vendar jih večina ni uporabljala, sem sedaj izbrisala vse albume, ki so bili prazni. Če želite svoj album, me o tem obvestite ali po zasebnem sporočilu ali pa pod temo "Nalaganje slik v galerijo".

Najlepša hvala za razumevanje!

Maja

Maja
Admin
Admin

Število prispevkov: 827
Datum registracije: 02/05/2009
Starost: 22

Nazaj na vrh Go down

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh

- Similar topics