Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu)
PERNATI PRIJATELJI :: Forum :: Obvestila
Stran 7 od 7 • Share •
Stran 7 od 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu)
živjo
Žal me v soboto ni bilo na sejem, saj nisem imel prevoza, me pa vseeno zanima kako se je obnesla značka? Si jo je sploh kdo nadel, in kako vse skupaj izgleda?
lp
Žal me v soboto ni bilo na sejem, saj nisem imel prevoza, me pa vseeno zanima kako se je obnesla značka? Si jo je sploh kdo nadel, in kako vse skupaj izgleda?
lp

dires- Član

- Število prispevkov: 83
Datum registracije: 01/04/2010
Starost: 17
dires je napisal/a:živjo
Žal me v soboto ni bilo na sejem, saj nisem imel prevoza, me pa vseeno zanima kako se je obnesla značka? Si jo je sploh kdo nadel, in kako vse skupaj izgleda?![]()
lp
Že predhodniki so napisali o dobrem vtisu, ki ga je vzdušje sejma naredilo nanje.Tudi naš prepoznavni znak je
prejel veliko pogledov. Žal je bil, kljub izrečenim velikim besedam , pripet samo na mojemu brezrokavniku.Tudi tisti, ki so naši člani ga niso nosili , niti niso stopili do mene, da bi se spoznali. Že večkrat sem napisal, da sem na sejmu prisoten pogosto. Z večino razstavljalcev se tako že leta poznamo in se tudi družimo, tako da meni ni potrebno nositi znaka, da bi me kdo prepoznal.
Mlajši pa ne vem zakaj, glede druženja na sejmu govorite eno, delate drugo!

Alojzij- V.I.P.

- Število prispevkov: 566
Datum registracije: 19/10/2010
Starost: 54
Pozdrav.
Priznam, da sem se sicer spomnil na značko, ki ste jih nekateri predlagali a kot nov na forumu PP niti nisem tako daleč, da bi si lahko uredil tako označbo in tam sem bil bolj kot opazovalec (časovno omejeno). Res je tudi, da je bil moj prvi obisk sejma bolj posvečen živalcam saj je bil to prvi moj obisk takega sejma in zato na neko pozornost do ostalih članov, ki so bili prisotni na ta dan niti nisem dal poudarka. Pa še gneča je bila kar velika tako, da tudi s tega vidika težje prepoznavanje. Kllub vsemu, pa upam, da si bomo ob naslednjem obisku vzeli malce več časa in se bom z ostalimi člani tega foruma, ki so redno prisotni na tej prireditvi tudi srečal in malce pokramljal na temo PP.
Sicer, pa kar se tiče zastopanosti posameznih ljubljenčkov na sejmu, to tudi verjetno malce sezonsko varira in verjamem, da bo v pomladnih mesecih izbira oziroma ponudba kvečjemu še boljša kot je bila januarska.
Lep pozddrav do naslednjega sejma.
Tomaž
Priznam, da sem se sicer spomnil na značko, ki ste jih nekateri predlagali a kot nov na forumu PP niti nisem tako daleč, da bi si lahko uredil tako označbo in tam sem bil bolj kot opazovalec (časovno omejeno). Res je tudi, da je bil moj prvi obisk sejma bolj posvečen živalcam saj je bil to prvi moj obisk takega sejma in zato na neko pozornost do ostalih članov, ki so bili prisotni na ta dan niti nisem dal poudarka. Pa še gneča je bila kar velika tako, da tudi s tega vidika težje prepoznavanje. Kllub vsemu, pa upam, da si bomo ob naslednjem obisku vzeli malce več časa in se bom z ostalimi člani tega foruma, ki so redno prisotni na tej prireditvi tudi srečal in malce pokramljal na temo PP.
Sicer, pa kar se tiče zastopanosti posameznih ljubljenčkov na sejmu, to tudi verjetno malce sezonsko varira in verjamem, da bo v pomladnih mesecih izbira oziroma ponudba kvečjemu še boljša kot je bila januarska.
Lep pozddrav do naslednjega sejma.
Tomaž

Thor- Član

- Število prispevkov: 28
Datum registracije: 06/12/2011
Starost: 33
Danes obiskal sejem in bil lepo presenečen nad obiskom nekaj prodal in nekaj kupil malo poklepetal v živo z prijatelji iz tega foruma.Naslednji je 17 marca ko se spet oglasim in vabim tudi vas da se dobimo v čimvečjem številu.Alojzij vam pa posebna pohvala za vaš trud v Grosuplju.

dominik- Član

- Število prispevkov: 102
Datum registracije: 17/09/2010
Starost: 35
Veseli me, da si opazil moj trud okoli izboljšanja prodajne razstave v Grosupljem. Namreč, že nekaj časa se trudim rastavljalcem ptic na prodajni razstavi dopovedati, kako pomembno je svoje ptice estetsko predstaviti obiskovalcem (potencialnim kupcem). Ne pričakujem, da bi poznali psihologijo prodaje, vendar bi vsak moral vedeti, da tudi nobena branjevka, kaj šele trgovec ali mesar svojih prodajnih artiklov ne razstavlja in prodaja kar v transportni embalaži.
S tem želim doseči, da bi vsaj tisti, ki redno razstavljajo svoje ptice s seboj prinesli ustrezne razstavne kletke.
S tem bi dosegli boljšo preglednost, estetski videz razstava ter najpomembnejše, ptice bi se bolje počitile in bi jim zmanjšali stres.
Imel sem že več razgovorov z organizatorjem, ki pa sam ne želi posegati v področje števila ptic in same prezentacije ptic na prizorišču. V ta namen, sem v soglasju organizatorja razdelil po stojnicah dopis, ki naj bi v bodoče začel spreminjati čedalje bolj obiskano razstavo.
Vse to le v korist ptic in vseh ljubiteljev ptic !
Tole je eden od tekstov , ki sem ga razdelil na stojnicah:
RAZSTAVLJALCE KANARČKOV, PAPIG IN DRUGIH MANJŠIH PTIC PROSIMO, DA ZA
BOLJŠE POČUTJE VAŠIH PTIC TER LEPŠI IZGLED RAZSTAVE, V BODOČE S SEBOJ PRINAŠATE
RAZSTAVNE KLETKE ALI KLETKE, KI JIH JE MOŽNO ZLAGATI ENO NA DRUGO.
S TEM BI DOSEGLI VEČJO PREGLEDNOST TER ESTETSKI VIDEZ PRIZORIŠČA IN PRIPOMOGLI K CELOSTNI PODOBI PRODAJNE RAZSTAVE.
VSAK NAJ BI POLEG CENE PTICE NA KLETKO NAPISAL ŠE OSTALE OSNOVNE PODATKE O SVOJIH PTICAH.
S tem želim doseči, da bi vsaj tisti, ki redno razstavljajo svoje ptice s seboj prinesli ustrezne razstavne kletke.
S tem bi dosegli boljšo preglednost, estetski videz razstava ter najpomembnejše, ptice bi se bolje počitile in bi jim zmanjšali stres.
Imel sem že več razgovorov z organizatorjem, ki pa sam ne želi posegati v področje števila ptic in same prezentacije ptic na prizorišču. V ta namen, sem v soglasju organizatorja razdelil po stojnicah dopis, ki naj bi v bodoče začel spreminjati čedalje bolj obiskano razstavo.
Vse to le v korist ptic in vseh ljubiteljev ptic !
Tole je eden od tekstov , ki sem ga razdelil na stojnicah:
RAZSTAVLJALCE KANARČKOV, PAPIG IN DRUGIH MANJŠIH PTIC PROSIMO, DA ZA
BOLJŠE POČUTJE VAŠIH PTIC TER LEPŠI IZGLED RAZSTAVE, V BODOČE S SEBOJ PRINAŠATE
RAZSTAVNE KLETKE ALI KLETKE, KI JIH JE MOŽNO ZLAGATI ENO NA DRUGO.
S TEM BI DOSEGLI VEČJO PREGLEDNOST TER ESTETSKI VIDEZ PRIZORIŠČA IN PRIPOMOGLI K CELOSTNI PODOBI PRODAJNE RAZSTAVE.
VSAK NAJ BI POLEG CENE PTICE NA KLETKO NAPISAL ŠE OSTALE OSNOVNE PODATKE O SVOJIH PTICAH.

Alojzij- V.I.P.

- Število prispevkov: 566
Datum registracije: 19/10/2010
Starost: 54
Pozdrav še z moje strani. Pridružujem se Dominiku s pohvalami. Sicer sem bil na sejmu res kot mimoidoči obiskovalec in sem se tam zadržal le kratek čas, toliko, da sem si na hitro ogledal ponudbo. Mislim, da je prav Dominik (če se ne motim) imel na svoji kletki z Australskimi zebricami zataknjen znak našega foruma in sem ga tako lahko vsaj bežno pozdravil. Kot sem že zadnjič povedal sem bolj fokusiran na živalce, tako, da se zaenkrat niti ne posvečam toliko razstavljalcem, oziroma obiskovalcem za kar se še enkrat opravičujem. Moram pa priznati, da v taki gneči niti ni tako enostavno, tako da se že med stojnicami težko prebijam.
Bi pa tudi jaz popolnoma podprl želje Alojzija po malce bolj urejenem razstavljanju oziroma prodaji saj mislim, da bi na tak način dogodek samo še pridobil na sami podobi, pa tudi kot rečeno bi bilo za živalce dosti dosti bolje. Ker pa na sejem prihajam boj kot kupec zelo pogrešam na kletkah cene po katerih se živalce prodajajo. Ker včasih je kar težko najti prodajalca videne živalce saj v vsem dogajanju niti ne veš kdo je kdo.
Nasvidenje torej do marca.
L.P.
Tomaž
Bi pa tudi jaz popolnoma podprl želje Alojzija po malce bolj urejenem razstavljanju oziroma prodaji saj mislim, da bi na tak način dogodek samo še pridobil na sami podobi, pa tudi kot rečeno bi bilo za živalce dosti dosti bolje. Ker pa na sejem prihajam boj kot kupec zelo pogrešam na kletkah cene po katerih se živalce prodajajo. Ker včasih je kar težko najti prodajalca videne živalce saj v vsem dogajanju niti ne veš kdo je kdo.
Nasvidenje torej do marca.
L.P.
Tomaž

Thor- Član

- Število prispevkov: 28
Datum registracije: 06/12/2011
Starost: 33
Stran 7 od 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics» Zavetišča za živali
» Mali italijanski hrt
» Potni list za hišne živali